Over ons

Graag stel ik mijzelf even aan u voor. Mijn naam is Jeroen Scholten. Getogen en al bijna mijn hele leven woonachtig in Wierden. Na een opleiding en enkele jaren werkervaring als kok, heb ik het in 1998 over een andere boeg gegooid. Ik kreeg de kans het vak van stoffeerder in de praktijk te leren en ben zo’n 9 jaar werkzaam geweest in de scheepsstoffering. Dit hield in dat het bedrijf waarvoor ik werkte met name cruiseschepen voorzag van nieuwe vloeren en interieurs. Dit waren lange dagen, waardoor ik met de komst van de kinderen het iets dichter bij huis heb gezocht.

Opnieuw een periode van zo’n 9 jaar heb ik mijn werkervaring uitgebreid bij een bedrijf gespecialiseerd in woning- en projectstoffering. Bij dat laatste moet men denken aan scholen, ziekenhuizen, bedrijven etc. Met een grote diversiteit aan soorten vloerbedekking en toepassingen ervan, een zeer leerzame tijd. Met deze werkervaring en een inmiddels groot opgebouwd netwerk, durfde ik het in 2016 aan om voor mezelf te beginnen als zzp-er. Het eerste jaar voornamelijk ingehuurd door voor mij bekende bedrijven tot vandaag de dag met een mooie eigen klantenkring.

Met ingang van januari 2021 kreeg ik de kans Maris Wonen over te nemen. De uitgelezen kans om de combinatie van vloeren, wand- en raambekleding onder één dak in een mooie showroom te kunnen laten zien. Kwaliteit en vakmanschap staan bij mij hoog in het vaandel. Loop gerust eens binnen en kom vrijblijvend een kijkje nemen of informeren naar de mogelijkheden voor uw woning of project. Ik help u graag onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.